Telefon: 0251 438 440
Fax: 0251 436 342
Email: office@fratiibacriz.ro
 • SC FRATII BACRIZ SRL
 • CUI 9752422
  Reg. Com. J16/825/1997
  STR. Grigore Plesoianu NR.3B
  ROMANIA/DOLJ/CRAIOVA
Noutati
 • Preturi fara concurenta !!!
 • Vrei sa incepi o noua afacere?
  Inchiriaza acum un stand la Centrul Comercial OLTENIA SUCPI si beneficiezi de preturi si facilitati exceptionale!
  CU NOI VEI REUSI IN AFACERI
Centrul comercial

CENTRUL COMERCIAL OLTENIA SUCPI, este primul centru comercial infiintat in zona Olteniei, initial ca centru en-gross pentru ca ulterior sa-si diversifice gama de produse pentru a satisface cele mai variate gusturi si nevoi.

Devenit in scurt timp Centrul Cumparaturilor Craiovenilor si nu numai, centrul commercial si-a facut un nume si un renume recunoscut ca fiind "targul pentru orice buzunar".

CENTRUL COMERCIAL OLTENIA SUCPI este in continua dezvoltare si modernizare oferind comerciantilor locali facilitati pentru dezvoltarea afacerilor proprii.

Oferim cele mai mici preturi de inchiriere a spatiilor comerciale pe zona Oltenia.

Structurat in peste 1300 spatii de expunere, de prezentare si vanzare ofera doritorilor o gama variata de imbracaminte, incaltaminte, obiecte de uz casnic, electrice-electronice, materiale de constructii, papetarie, bauturi, cafea si produse alimentare.

Centrul Comercial se intinde pe o suprafata generoasa de peste 70.000mp compusa din cladiri, parcari exterioare, cai de acces, este asigurata cu paza proprie si sisteme de siguranta, personal de servicii si intretinere.

Pe langa gama de produse puse la dispozitia clientilor la preturi fara concurenta complexul beneficiaza si de o retea de linii de transport ce usureaza deplasarea clientilor in conditii de siguranta si confort in toate zonele orasului.

Complexul ofera posibilitatea comerciantilor prin punerea la dispozitie de spatii comerciale la preturi minime sa-si dezvolte o afacere sigura, de durata si profitabila.

Nu ezitati sa ne contactati si veti beneficia de experienta si sprijinul nostru, clientii nostri fiind partenerii nostrii.